Nodig collega's met een Meldpuls-account uit om mee te kijken of mee te beheren.
Je kunt een scherm delen met andere Meldpuls-accounts. Open het scherm bij Instellen en gebruik het onderdeel Delen. Vul het e-mailadres in van het account dat je wilt uitnodigen en kies de rol. De uitgenodigde krijgt een e-mail en ziet de uitnodiging bij Mijn account → Incident schermen staan; toegang geldt pas nadat die de uitnodiging heeft geaccepteerd.
De eigenaar van een scherm kan niet worden verwijderd of van rol veranderen.
| Alleen kijken | Mag het scherm openen en bekijken, maar niets wijzigen. |
|---|---|
| Beheerder | Mag daarnaast de instellingen wijzigen, doelen kiezen en anderen uitnodigen of verwijderen. Alleen de eigenaar kan het scherm verwijderen. |